Palo Santo (Heilig Hout)
Heilig hout 100 gr
0 Review | Review toevoegen
Palo Santo gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. In Zuid-Amerika gebruikt men bij rituelen en om negatieve energi

Artikelnummer

Heilig hout 100 gr

Gewicht   

0,100 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 21,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

Gebruik: steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt. Gewicht ca. 100 gram. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.