Gouden-driehoek-1x3
Een uniek geschenk om altijd mee te dragen!
De stenen kunnen écht wonderen verrichten.
Het wonder dat dit positieve resultaat kan verrichten, noemt zich “de gouden driehoek”, Het draait om drie stenen die in een driehoek geplaatst worden om de beste energiestroming in huis te bewerkstelligen, energetisch zeer waardevol. De drie stenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal.
Waarom nou drie stenen - en waarom driehoek?
Vanuit de religie en de geschiedenis blijkt, dat het getal drie en driehoeken voor mensen een bijzondere betekenis hebben.
In de religie, bijvoorbeeld de katholieke kerk: de vader, de zoon en heilige geest.
Bij mensen de primaire levensbehoeftes: slapen, drinken en eten. De levensfasen van mensen: kind, volwassen, oud; leren, werken, pensioen.
Ook in geschriften zoals de bijbel wordt dit getal vaak gebruikt. De driehoek als symbool, zien we terug in de piramides. Ook in de kunst, als basis van de tekenleer, wordt de driehoeksvorm gebruikt.
Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?
De amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.
De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in uw hoofd.
De rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.
Met deze stenen heb je minder pijn, slaap je beter, kom je meer in balans en tot rust en stimuleer je een vredevol leven met kracht en harmonie.
De gouden driehoek kan op verschillende manieren gebruikt worden, b.v. één grote gouden driehoek voor een heel huis centraal in het huis geplaatst, of diverse kleinere driehoeken in de diverse vertrekken en of praktijkruimte. Zo bent u er zeker van dat de energiestroom ideaal is.
Welke stenen en hoe te gebruiken:
U kunt zowel ruwe als gepolijste stenen gebruiken, als u de drie stenen bij u wilt dragen kunt u een zakje met drie gepolijste stenen nemen.
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Gouden driehoek armband Ø ca 0.6 mm

Gouden driehoek bergkristal amethist roze kwarts kraal Ø ca 0.6 mm 3 armbanden

24,15*

visibility
shopping_cart

Gouden driehoek armband 6 mm

Gouden driehoek bergkristal amethist roze kwarts kraal

8,75*

visibility
shopping_cart

Gouden driehoek armband 8 mm

Gouden driehoek bergkristal amethist roze kwarts kraal

10,95*

visibility
shopping_cart

Gouden driehoek armbanden

Gouden driehoek bergkristal amethist rozekwarts

12,10*

visibility
shopping_cart

Gouden driehoek armbanden

Gouden driehoek bergkristal amethist rozekwarts

27,45*