KunZiet

Kunziet is een hemelse poort en een symbool van oneindigheid, het vergemakkelijkt de overgang voor de stervende, schenkt de kennis die de vertrekkende ziel nodig heeft en helpt hem tot de verlichting door te dringen.
Dit is een zeer spirituele steen met een hoge vibratie die het hartcentrum en onvoorwaardelijke liefde laat ontwaken en voor liefdevolle gedachten en communicatie zorgt. De zeer hoge energie is niet makkelijk te voelen, deze hoge liefdestrilling is afkomstig van de verbinding met Venus. De steen met zijn zachte, liefdevolle Engelen energie brengt je overgave aan het goddelijke en verbindt je direct met de Engelensferen. Het kristal brengt heling in negatieve gevoelens en geeft inzicht in je eigen processen, alle bezien vanuit een hoger licht. Het beschermt je aura tegen negativiteit en energieën van anderen, maar beschermt en heelt je ook bij het transormeren van oude karmische stukken. Het plaatst je bewustzijn in een hogere trilling en helpt je herinneren aan je eigen goddelijke liefdeskracht. Beide stenen genezen het hart, kunziet via de roze straal en hiddeniet via de lichtgroene straal, die van een teder nieuw begin. Beide hebben de kwaliteiten van Shekinah, de Koningin van de Hemel, die ook de Engel van bevrijding wordt genoemd. De steen zorg voor ware genezing op alle nieveaus van ons wezen, laat ons gewoon onszelf zijn, ongeacht invloeden van buiten en fysieke beperkingen. De steen versterkt de bloedsomloop en de hartspier en is ook goed tegen zenuwaandoeningen, zoals neuralgie en verlicht epilepsie en gewrichtspijn en stimuleert het immuunsysteem. Kunziet bevat lithium en is weldadig bij psychische stoornissen en depressie, vooral in de vorm van een elixer.
Kunziet is een hemelse poort en een symbool van oneindigheid, het vergemakkelijkt de overgang voor de stervende, schenkt de kennis die de vertrekkende ziel nodig heeft en helpt hem tot de verlichting door te dringen.Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Kunziet armband

de bloedsomloop en de hartspier en is ook goed tegen zenuwaandoeningen, zoals neuralgie en verlicht epilepsie en gewrichtspijn en...

8,25*