Gele Jaspis
Gele Jaspis is een uitstekende steen voor mensen die geen liefde kunnen geven, ervaren of toelaten 
Gele Jaspis leert hen weer ontvankelijker hiervoor te worden. Als meditatiesteen is de gele jaspis goed om tot jezelf te komen. Hij maakt opgewekt, krachtig en helpt uitstekend bij een burn-out of als je overwerkt ben, hij maakt je weer rustig in je hoofd. Mensen die verkrampt reageren op intimiteit door bijvoorbeeld incest of ongewenste intimiteit in het verleden, zullen minder seksuele remmingen vertonen. Bij moeilijk opvoedbare kinderen of kinderen met wisselende stemmingen treedt er meer stabititeit op. Ook maakt hij zogenaamde wijsneuzen die denken alles te weten wat nederiger. Deze steen maakt blij en geeft ondernemingslust.

Gele Jaspis zorgt voor een betere doorstroming van de aderen (spataderen) en helpt bij vermoeide of stijve spieren en bij reumatische pijnen. Ook kun je een elixer maken en als ondersteuning het water drinken. Hij is ook goed voor de ogen, de huid, bij jeuk, eczeem, psoriasis, schaafwonden of wonden die langzaam genezen. Bij zonneallergie de plekken met het water deppen. Ook is hij heel goed voor de lever, gal en nieren. Een stukje van deze jaspis in de woonkamer is heel goed voor de saamhorigheid in een gezin, ook goed in een kindercrèche.Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

gele jaspis caramel armband 8 mm

mensen die geen liefde kunnen geven ervaren of toelaten meditatiesteen opgewekt krachtig burn-out rustig verkrampt moeilijk opvoedbare...

10,95*