Grandidieriet
Grandidieriet
0 Review | Review toevoegen
Grandidieriet Het is een Meester Helingskristal, specifiek voor de gebieden vanaf het hartchakra naar de hogere Chakra’s.vastpakt, voel je op een rustige, vredige manier een vreugdevolle energie je li

Artikelnummer

4-4-31-K12

Gewicht   

0,001 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 6,05 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Grandidieriet
Grandidieriet doet zijn naam eer aan. Ondanks zijn veelal kleine formaat is de steen Grand, ofwel groots. Het is een Meester Helingskristal, specifiek voor de gebieden vanaf het hartchakra naar de hogere Chakra’s. Als je de steen vastpakt, voel je op een rustige, vredige manier een vreugdevolle energie door je lichaam stromen. Hij komt rechtstreeks binnen in je hart, het voelt als een liefdevolle aanraking door de Goddelijke Bron zelf. Alle muizenissen in je hoofd, de ruis op de lijn, maakt hij schoon en tevens helpt hij jezelf en de ander vergeven.
Grandidieriet brengt helderheid. Hij werkt op je zintuigen, verandert hoe je dingen hoort of zegt. Niet meer vanuit zwaarheid, pijn en lading, maar leert je luisteren en spreken vanuit je hart, vanuit je ‘zijn’. Het is een Aquarius steen met een hoge trilling/vibratie, verbonden met de zee en de liefdevolle energie van Walvissen en Dolfijnen. Grandidieriet helpt om vastgeroeste patronen, overtuigingen, conditioneringen, lading en angsten te helen en achter je te laten. Al onze ervaringen zijn in ons aanwezig, maar worden geschoond van alle lading. De energie van het Aquarius bewustzijn, dat ook wel Nieuwe Aarde energie genoemd wordt staat voor: Transformatie, eenheid, heelheid, liefde, acceptatie, naastenliefde, compassie, vrijheid, en vrije wil ervaren. Als een zee spoelt hij alles schoon. Bevrijding van oude, pijnlijke emoties, van conditioneringen en ervaringen uit het verleden. Hij laat je weer zien dat je een prachtig, goddelijk wezen bent, dat je niet beschadigd, maar heel bent. Ook laat hij je voelen dat we allen één zijn, maar dat toch ieder persoon zijn unieke blauwdruk heeft. Het is een hele krachtige steen die de hogere chakra’s met het hart verbindt. Het kristal verbindt ons weer met onze Goddelijke oorsprong. Hij opent je ogen en je hart om de schoonheid in alles om je heen te zien. Hij helpt je de focus te richten op vreugde, liefde, vrijgevigheid van de menselijke geest i.p.v. dat we maar bezig blijven met kracht te geven aan negativiteit. Hij zal blokkades met laserachtige precisie openbreken, chakra’s voorzichtig en liefdevol reinigen, activeren en uitlijnen. Grandidieriet inspireert ons om op een vreedzame en positieve manier naar anderen uit te reiken, bewust te blijven, met mededogen te handelen, zachtaardig en vriendelijk te zijn. Je zult in de ander de positieve spiegels gaan zien i.p.v. de negatieve. Als je het gevoel hebt dat je je passie of doel kwijt bent geraakt, als je je geblokkeerd of belemmerd voelt, laat Grandidieriet je leiden. Hij zal je direct verbinden met het Goddelijke in je, je Hogere zelf, de Engel die je bent. Als je erg moe of lusteloos bent, weinig energie hebt zal de steen je weer nieuwe energie geven. Energetisch lijkt de steen wel familie van de Lemurisch Aquatine Calciet, want ook Grandidieriet helpt ons weer de energie van Lemurië herinneren. Dit krachtige Aquarius kristal helpt je je Bewustzijn op aarde te leven.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.