gila jaspis
gila jaspis
0 Reviews | Review toevoegen
Gila-Jaspis is een Jaspis soort gevonden in Arizona, USA. De naam komt van de rivier die door deze staat stroomt. Oude volkeren die hier gewoond hebben gebruikte de steen als Orakel steen. Ze gooide d

Artikelnummer

1-8-6-kn-7

Gewicht   

0,012 KG

€ 3,60 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Gila Jaspis
Gila Jaspis is een Jaspis soort gevonden in Arizona, USA. De naam komt van de rivier die door deze staat stroomt. Oude volkeren die Jaspis is verbonden met de native Indianen die het gebied bewoonde, zij gebruikten de stenen die ze vonden in en om de rivier. De stenen vertelden hen hoe en waarheen ze moesten reizen, niet alleen fysiek, maar ook in de geest. Na het gooien van de stenen wisten ze welke kant ze op moesten gaan. Fysiek waar b.v. voedsel te vinden was, maar ook vragen van geestelijke reizen werden hier gewoond hebben gebruikte de steen als Orakel steen. Ze gooide de stenen en haalden boodschappen uit de patronen en hoe de stenen vielen.
Gila door deze stenen beantwoord. De steen is van oorsprong een reizigers steen, die ook staat voor de reis in jezelf. De reis die je gegaan bent, maar ook die je nog zult gaan, maar altijd in verbinding met je voorouderlijke lijn en de natuur. De opgedane kennis van het verleden, maar je kunt er ook mee naar de toekomst reizen. De steen brengt je weer in contact met hoe deze oude bevolking met deze energieën in contact stond. Deze bijzondere steen is een informatiedrager, bevat de energie van de rivier van het leven. De steen kan je helpen met de energie van de aarde als die van de sterren te lezen. Hij verbindt je met de tijdlijnen waarop wij kunnen reizen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.