aquamarijn-met-roze-tourmalijn
aquamarijn-met-roze-tourmalijn 2 stuks
0 Reviews | Review toevoegen
Aquamarijn is een steen van de zee en straalt een bijzonder zachte en liefdevolle en toch heldere energie uit, sterk verbonden met de blauwe galactische straal en verbonden met de dolfijn- en walvisen

Artikelnummer

2-2-28-R14

Gewicht   

0,017 KG

Standaard levertijd

: Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag gepost

€ 2,75 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst


Aquamarijn met roze Toermalijn

Aquamarijn is een steen van de zee en straalt een bijzonder zachte en liefdevolle en toch heldere energie uit, sterk verbonden met de blauwe galactische straal en verbonden met de dolfijn- en walvisenergieën.

Roze toermalijn bevordert vrede en ontspanning, verbindt u met wijsheid en mededogen en stimuleert ontvankelijkheid voor genezende energieën.

Aquamarijn brengt beweging, speelsheid en wijsheid. Werkt sterk op je keelchakra en de verbinding met je oren en innerlijk horen en zorgt dat je gevoeliger wordt voor subtiele energieën. De steen kalmeert en vermindert stress en bestrijdt de neiging te oordelen. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie en helpt onderliggende emotionele kwesties te begrijpen, verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid. Aquamarijn beschermt de aura en brengt de chakra’s op één lijn. Goed bij keelpijn, gezwollen klieren, schildklierproblemen en versterkt de reinigende organen. Ondersteunt de ogen, gebit en de maag en goed bij hooikoorts.

Roze toermalijn bezit een grote liefdeskracht die bijzonder diepgaand kan helen. Hij heelt niet alleen oude pijnen (ook uit vorige levens) en verdriet, maar aardt deze ook, zodat je het een plek kunt geven en de inzichten kunt benutten in je dagelijkse leven en groei. Roze toermalijn helpt je dichter bij je eigen hart te blijven. Het laat je inzien om van jezelf te houden en jezelf alle ruimte tot groei te geven. Het is ook een afrodisiacum dat liefde in de materiële en spirituele wereld aantrekt. Het biedt de zekerheid dat het veilig is lief te hebben, inspireert tot vertrouwen in liefde en bevestigt dat je eerst van uzelf moet houden voordat u kunt verwachten dat anderen van je houden. Roze toermalijn bevordert vrede en ontspanning, verbindt u met wijsheid en mededogen en stimuleert ontvankelijkheid voor genezende energieën. Dit kristal is goed voor hart, longen en huid en brengt balans in een gebrekkig functionerend endocrien stelsel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.