Shiva Eye
0 Reviews | Review toevoegen

Shiva Eye Is een spirituele naam gegeven aan een deel van een schelp uit India. Het is een deel bij de opening van de Tulbandschelp, die als bescherming dient. Dit deel wat ook wel Shiva’s oog genoemd

Artikelnummer

4-4-40-H-1 

Gewicht   

0,015 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 8,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Shiva Eye
Shiva Eye is een spirituele naam gegeven aan een deel van een schelp uit India. Het is een deel bij de opening van de Tulbandschelp, die als bescherming dient. Dit deel wat ook wel Shiva’s oog genoemd wordt (een verwijzing naar het derde oog van de god Shiva), wordt veel in symbolische sieraden verwerkt.
Shiva Eye staat symbool voor bescherming, wijsheid en inzicht in de dingen die dieper verborgen liggen. Aan de ene kant zie je een prachtige bruine tekening en aan de andere kant de linksdraaiende spiraal die de schelp de naam geeft, deze staat voor bescherming tegen alle vormen van negativiteit en inzicht in de dingen die dieper verborgen liggen. Shiva Eye schelpen staan ook voor creatie en behoud van alles wat leeft, de constante verandering van het universum en de algemene wijsheid. Ze helpen je te concentreren en beslissingen te nemen. In de prachtige spiraal van Shiva Eye zie je de Gulden Snede. Dit is een natuurkundig fenomeen, dat ons inzicht geeft in de oerkracht van de natuur en dus ook van onze plaats in dit universum. De gulden snede wordt aangeduid met het getal pi (π) en geeft een verhouding aan, deze wordt ook Divina proportia genoemd en betekent goddelijke verhouding. Deze verhouding kan op de vreemdste plekken opduiken, in een bloem, in je lichaam, in piramides, een schilderij maar ook in schelpen. Deze verhouding heeft ook een nauwe relatie met het getal 5. Dit heeft te maken met de vijfde dimensie, waar wij naar op weg zijn.
De frequenties van de 5edimensie zijn hoger dan die van de fysieke wereld van de aarde. Je bent dan bewustzijn en je bent bewust van je multidimensionale zijn. Manifestatie en creatie door gedachten via je hart zijn dan mogelijk, je leeft niet meer vanuit je hoofd. Je hogere zelf is afgestemd op je hart. In deze dimensie ben je een wezen van pure onvoorwaardelijke liefde en licht.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten