Perzik seleniet
Perzik seleniet
Reviews | Review toevoegen

Perzik-seleniet Hij helpt oude trauma’s los te laten.bedrog, vergeving en acceptatie. evolutionaire sprong te maken. overgangsklachten, puberteit, epilepsie, kwikvergiftiging door amalgaanvullingen, v

Artikelnummer

4-2-38-Hart1 

€ 5,95
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Perzik seleniet Engelensteen

Seleniet is gekristalliseerd goddelijk licht, hij straalt continu dat licht in uw leven om uw omgeving tot een gewijde ruimte te maken. Steen van emotionele transformatie, krachtige healer. Hij helpt bij healen van oude trauma’s uit vorige levens en geeft inzicht in innerlijke processen. Hij opent de priesteres in iedere vrouw en is ideaal voor maanrituelen in de pubertijd of bij een bevalling. Hij laat je schaduw en verborgen zelf accepteren. Als steen van emotionele transformatie is hij een krachtige karmische reiniger en healer. Hij helpt oude trauma’s los te laten. Hij healt verlating, bedrog, vergeving en acceptatie. Helpt je een evolutionaire sprong te maken. Goed bij overgangsklachten, puberteit, epilepsie, kwikvergiftiging door amalgaanvullingen, vrije radicalen, borstvoeding, healt energetisch.
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews