Mahonie obsidiaan
Mahonie obsidiaan
0 Reviews | Review toevoegen
Hij resoneert de aarde, zorgt voor een goede aarding, beschermt, geeft kracht in tijden van nood, heft energieblokkades op verstevigt een zwakke aura en herstelt de juiste rotatie heiligbeen- zonnevle

Artikelnummer

1-7-25-H9

Gewicht   

0,013 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 7,25 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Mahonie obsidiaan

Als er één steen is die oude herinneringen en kennis naar boven kan halen en de paranormale vermogens in de mens kan versterken, dan is het de obsidiaan
Obsidiaan  kan daardoor uitstekend bij een regressie toegepast worden. Deze mahonie obsidiaan heeft een vriendelijker, zachtere energie dan de zwarte obsidiaan, dus voor sommige mensen meer geschikt.
Mahonie obsidiaan is een uitstekende steen bij zenuwachtige mensen, of bij mensen die zich onbegrepen voelen. Hij resoneert met de aarde, zorgt voor een goede aarding, beschermt, geeft kracht in tijden van nood, heft energieblokkades op en stimuleert groei op alle niveaus.
Mahonie obsidiaan verstevigt een zwakke aura en herstelt de juiste rotatie van een verkeerd draaiend heiligbeen- en zonnevlechtchakra. Op het lichaam gedragen verlicht hij pijn en verbetert hij de bloedsomloop.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.