Lemurian aquatine calsiet Doorboord inclusief koord
Lemurian aquatine calsiet Doorboord inclusief koord
0 Review | Review toevoegen
Resoneert met het hart- keel-, derde oog- en kruinchakra en de chakra’s Het zorgt voor een toename van het bewustzijn en gevoeligheid en helpt je contact te maken met je Gidsen en Beschermengelen.

Artikelnummer

3-8-56-d-13

Gewicht   

0,012 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 9,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Lemurian Aquatine Calsiet

Deze bijzondere calsiet uit een afgelegen gebied in Argentinië heeft deze naam gekregen vanwege zijn spirituele kwaliteiten en zijn verbinding met het element “water” en de met water georiënteerde Lemurische beschaving.
Lemurië was een koningrijk van het waterelement verbonden met intuïtie, dromen, gevoelens en visionair bewustzijn. Deze calsiet voedt het emotionele lichaam en werkt heel krachtig tegen stress, angsten, zorgen en angst voor de toekomst. Hij verzacht en voedt het etherische lichaam en helpt bij de telepatische communicatie vanuit je hart met dolfijnen en walvissen waarvan gezegd wordt dat het geïncarneerde Lemurianen zijn. Dolfijnen zullen eerder naar je toe komen met hulp van deze steen als je in hun leefgebied bent. Lemurian Aquatine Calsiet resoneert met het hart- keel-, derde oog- en kruinchakra en de chakra’s hierboven. Het zorgt voor een toename van het bewustzijn en gevoeligheid en helpt je contact te maken met je Gidsen en Beschermengelen. Deze kalmerende steen brengt je in het gebied net voor je in slaap valt, waar we beelden kunnen zien en boodschappen ontvangen, het gebied van bewuste dromen zonder in slaap te vallen,hier kun je ook teruggaan naar vorige levens.

                                
 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.