Koper chalcedoon
Koper chalcedoon
0 Reviews | Review toevoegen

Helpt bij het ontgiften van de lever, werkt ondersteunend bij het zenuwstelsel, ontstekingen,reumatische, en helpt het lymfestelsel. Werkt ondersteunend op de vrouwelijke geslachtsorganen en vaginale

Artikelnummer

2-1-12-kn10 

€ 3,35
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Koper Chalcedoon uit Turkije

Het is een bijzondere dendritische Chalcedoon die helderheid en zorgvuldig denken bevordert. De bijzondere groene kleur komt door koper, dit zorgt voor moed, versterkt het zelfbewustzijn en helpt bij de opname van Koper.
Koper Chalcedoon is goed voor mensen die onder druk staan, het helpt je rustiger te worden, moedigt je aan om in het Nu te leven en helpt je om onplezierige kwesties onder ogen te zien en negatieve ervaringen te verwerken en om te zetten in positieve lessen. Tevens helpt hij bij woede en het verwerken van herinneringen en brengt de steen vreugde in je leven. Koper Chalcedoon bevordert een vlotte, vriendelijke benadering van mensen en bevordert verdraagzaamheid zonder te oordelen. Deze liefdevolle steen is heel goed voor het hartchakra, helpt deze helen en vergroot het vermogen om lief te hebben. Koper Chalcedoon geeft troost, beschermt tegen angsten, geef rust en ontkrampt het lichaam. Deze steen helpt je bij het uiten van wat er in je hart leeft en is ook goed voor mensen die zich onbegrepen voelen. Deze prachtige steen resoneert door zijn dendritische sliertjes met zenuwvezels en versterkt de energiestroom langs de ruggengraat en door de hersenen. Hij helpt het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere energieën. Koper Chalcedoon helpt bij het ontgiften van de lever, werkt ondersteunend bij het zenuwstelsel, ontstekingen, ook reumatische, en helpt het lymfestelsel. Werkt ondersteunend op de vrouwelijke geslachtsorganen en vaginale infecties.

 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.