Jaspis rood lava hematiet mannen armband
Jaspis rood lava hematiet mannen armband
0 Review | Review toevoegen
elektrosmog en straling, ondersteunt bij langdurige ziekte, de spijsvertering en geslachtsorganen, ook zorgt hij voor vreugde.helpt het bloed de lever te ontgiften helpt blokkades in de lever-of gal

Artikelnummer

B-10-j-l

Gewicht   

0,025 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 10,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 9

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Jaspis Rood 8mm

 
Rode Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden.
Jaspis Rood is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven. Hij bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Jaspis biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Rode Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. Elke kleur is specifiek geschikt voor een bepaald chakra, deze rode Jaspis werkt heel goed op de basis chakra’s, hij aardt energie en herstelt onjuiste situaties. Tevens stimuleert Rode Jaspis het kruinchakra. Rode Jaspis brengt problemen aan het licht voordat ze te groot worden en geeft inzicht. Als er met je emoties wordt gespeeld brengt deze steen kalmte. Onder je kussen helpt het dromen te herinneren. Hij reinigt en stabiliseert de aura en helpt je om grenzen te stellen. Jaspis werkt beschermend bij elektrosmog en straling, ondersteunt bij langdurige ziekte, de spijsvertering en problemen met de geslachtsorganen, ook zorgt hij voor vreugde. Hij helpt het bloed en de lever te ontgiften en helpt blokkades in de lever-of galkanalen op te heffen.
Lava

Lava is gesteente in vloeibare vorm, nadat het magma het aardoppervlak of de zeebodem bereikt wordt het lava genoemd. Lavasteen heeft als kenmerk een poreuze structuur, deze poriën zijn ontstaan door gasvorming. Omdat de steen een metamorfose heeft ondergaan helpt het bij transformatieprocessen en bied het stevige steun bij levensproblemen.
Lavasteen laat iemand soepel stromen terwijl diegene toch geaard blijft. Het laat ons beseffen dat we hulp krijgen om de ziel te polijsten. Er wordt gezegd dat deze steen een krachtige talisman is die geluk en bescherming brengt. Het is ook een krachtige helingssteen op alle niveaus. Lava is nuttig voor het verkennen van je innerlijk zelf, het vergemakkelijkt emotionele onthechting, schenkt geestkracht en stabiliseert emoties en stemmingswisselingen. Het vergroot persoonlijke kracht en helpt je om onder druk veerkrachtiger te zijn. Hij helpt ook te herstellen van levensproblemen en alles in een positiever perspectief te zien. Ook zet de steen woede om, vooral als die op een zeer diep niveau wordt vastgehouden. Deze steen laat ‘zweverige’ mensen aarden en verankert het fysieke lichaam in de aarde en de ziel in het fysieke lichaam. De steen vermindert stress en handhaaft de structuur van het lichaam, brengt die zo nodig weer in lijn en geeft spierkracht en cohesie aan de motorische functies. Gebruik de steen overal waar spanning in het lichaam is, want het helpt je om op een diep niveau los te laten en overtollige energie af te voeren. Hij helpt ook je energieniveau zo hoog mogelijk te brengen. Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken. Ook versterkt Lavasteen de doelgerichtheid van de Ziel en verankert de geest in het lichaam. Hij helpt je om de kern van een probleem te zien en helpt met het verwijderen van lading als deze loskomt. Hij helpt je te zien wat je doel in dit leven is en leert je om bij je gevoel te komen en vanuit je hart te leven. Door het element vuur waaruit de steen geboren is, een vulkaan, brengt hij vurige passie op allerlei vlakken.
Hematiet        
Deze zilveren steen wordt ook wel ‘bloedsteen’ genoemd, omdat bij het slijpen het water rood kleurt door het ijzer wat hematiet in zich draagt. Het is een zeer aardende en beschermende steen. Hij trekt je als het ware de aarde in. Dit is erg goed voor je als je wankelt of moeite hebt om je staande te houden in je groeiprocessen, vooral als deze in een stroomversnelling gaan. Hematiet wordt soms ervaren als een zware steen, omdat hij zo krachtig geaard is. Schrik hier niet van, want hij zorgt door zijn sterke aarding dat afvalstoffen en –energieën sneller en gemakkelijker afgevoerd kunnen worden. Hij is dus heel nuttig in deze tijd van reiniging en transformatie. Door de schoonmaak wordt het steeds makkelijker om je eigen hoger licht en doelen werkelijk op aarde te realiseren. Op het psychische vlak is hematiet krachtig, hij ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Goed bij verslavingen en dwanghandelingen. In geestelijk opzicht bevordert hematiet de concentratie en verbetert het geheugen. Fysiek heeft hematiet een krachtige band met bloed. Het herstelt, versterkt en reguleert de bloedvoorziening en kan hitte aan het lichaam onttrekken, ook goed bij bloedarmoede. Het ondersteunt de nieren en herstelt weefsels. Ook goed bij kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid.        
       

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.