Hypersteen
Hypersteen
0 Review | Review toevoegen
Hypersteen kan voor een krachtige zuiverende ontgiftend van negatieve energie zorgen of uw diepste angsten onder ogen laten zien. Dit is een steen van spiritueel ontwaken en transformatie.midicijnwiel

Artikelnummer

5-1-34-H15

Gewicht   

0,015 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 16,70 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Hypersteen Fluwelen Labradoriet

 
Hypersteen is een steen van helderzien. Houdt hem op je 3e oog en je kunt beelden zien alsof je wakker droomt. Als je afgestemd bent op deze steen kun je met je intentie verschillende situaties bekijken om ze beter te begrijpen.
Hypersteen is ook een steen van magie, je kunt er je intenties mee manifesteren. Je zend je verlangens uit naar het morfologisch veld waar deze ontvangen worden en van waar de reactie terugkomt. Dit gaat het beste via meditatie. Dit Kristal is zeer behulpzaam bij zelfgenezing, het helpt je te visualiseren, jezelf gezond of gelukkig te zien. Deze steen heeft een vriendelijke, aardende, beschermende en versterkende energie. Hij trekt spirituele kracht aan om u met licht te omgeven. Hij is het perfecte gezelschap op reizen naar de beneden wereld op het medicijnwiel.


Hypersteen kan voor een krachtige zuiverende ontgifting van negatieve energie zorgen of uw diepste angsten onder ogen laten zien. Dit is een steen van spiritueel ontwaken en transformatie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.