Healers-gold-(pyriet-magnetiet-)

Hanger

Healers Gold (pyriet/magnetiet)
 

Deze bijzondere steen straalt een zeer krachtige positieve energie uit. Hij harmoniseert de astrale subtiele en causale lichamen en brengt ze in één lijn met het fysieke lichaam. Zowel pyriet als magnetiet hebben magnetische eigenschappen die nodig zijn om ‘licht’ in het fysieke lichaam en energieveld te aarden.
Dit maakt de steen zo perfect voor healingswerk. Het helpt de healer energie tijdens een sessie op celniveau te aarden en beschermd tegen weglekken van energie. Eigenlijk zorgt het voor een toename van energie voor zowel de healer als de cliënt. De steen helpt om de energie van een healings sessie op te nemen, het trekt hoogfrequente vibraties het lichaam in en aardt deze. Je kunt de steen op ieder chakra gebruiken, het werkt samen met andere kristallen en healings methodes. De steen is een bron van ‘prana’ (levenskracht). Healers Gold brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht, activeert zwakke of trage chakra’s en bevordert de stroming van energie door de meridianen. Heel goed voor mensen met weinig energie. Ook perfect om tijdens meditatie te gebruiken, omdat het een vortex van magnetische energie om je heen vormt die je lichaam beschermd. Steen van inspiratie die je zelfvertrouwen en een positieve kijk op dingen geeft. Slapen met de steen maakt ontspannen en herstelt je auraveld. Hij beschermd tegen elektromagnetische straling, versterkt het bloed en helpt het lichaam van zuurstof te voorzien waardoor het de vitaliteit vergroot. Goed bij darmproblemen, bij mannelijke onvruchtbaarheid, problemen van de testikels of de prostaat.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Healers gold (pyriet magnetiet )

Hij beschermd tegen elektromagnetische straling, versterkt het bloed het lichaam van zuurstof vitaliteit vergroot. Goed bij...

13,05*