Fuchsiet-in-kwarts-scepters
Fuchsiet in kwarts scepters (Madagaskar)
Scepters zijn een vrij zeldzame, unieke groeivorm van kristallen. Dit heel unieke kristal helpt je je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar je andere delen van je eigen zelf.
Fuchsiet in kwarts scepters verbinden je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind. En helpt je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. De hoge lichtfrequentie wordt middels het staafje gechanneld in je systeem, waarbij het diepgaande transformaties brengt om het hoger licht uiteindelijk volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en elk chakra. Fuchsiet in kwarts is een mystieke steen met een krachtig Engelencontact. Visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. Hij laat zien welke holistische actie je kunt ondernemen om gezonder te leven. Samen met kwarts is het een zeer goede healer en energieversterker. Vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale reizen. Helpt ook bij neiging tot martelaarschap. Leert je van diens te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. Fuchsiet overwint wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantage en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. Het kwarts beschermt het Fuchsiet en vergroot tegelijkertijd de energetische eigenschappen ervan. Dit kristal verhoogt je energie, is heel goed voor je hart en versterkt je immuunsysteem. Ondersteunend bij RSI, voor de flexibiliteit van spieren en skelet.
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Fuchsiet in kwarts scepters

Fuchsiet in kwarts scepters Scepters zijn een vrij zeldzame, unieke groeivorm van kristallen. Dit heel unieke kristal helpt je je eigen...

7,45*