Feng Shui kristal
Feng Shui kristal
0 Review | Review toevoegen
( Feng Shui kristal ) , Regenboogkristal is heel bijzonder. Het schittert en straalt, en wanneer het zonlicht er doorheen valt, zie je ineens een prachtige regenboog. Deze regen

Artikelnummer

M-98-d-5a

Gewicht   

0,047 KG

€ 13,15 *
Prijs per stuk

Voorraad : 14

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
 ( Feng Shui kristal ) , Regenboogkristal halve bol staand
ca :4.1 hoogte 2.8 cm


De regenboogkristal is heel bijzonder. Het schittert en straalt, en wanneer het zonlicht er doorheen valt, zie je ineens een prachtige regenboog. Deze regenboog leidt je naar je eigen veilige plek. Een plek waar je je eigen veerkracht, weerbaarheid en eigenwaarde kunt versterken. Een plek waar je kunt ontladen en helemaal jezelf kunt zijn. Zo laat het Regenboogkristal ook jou weer schitteren.
Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans. Deze Kristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit.
Ze brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt. Probeer het maar, en laat je betoveren door het steeds weer nieuwe kleurenspel!

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.