Draken steen of Dragon Stone
Draken steen of dragon stone (oostenrijk )
0 Reviews | Review toevoegen

Draken steen of dragon stone (oostenrijk ) magiër fungeert als bewust verbindingskanaal tussen de spirituele en materiële wereld. Epidoot zuivert emotionele lichaam, verlicht zelfmedelijden, onrust en

Artikelnummer

4-3-35-kn-2 

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 17,10 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Draken steen of Dragon Stone (Oostenrijk)

Deze Draken steen of Dragon Stone is een zeldzame steen uit Oostenrijk die een combinatie is van felrode Cinnabarkwarts met groene Epidoot, die het opstijgen van de kundalini stimuleert en tevens activeert hij de chakra’s en creativiteit. Deze unieke steen activeert Drakenenergie, de kundalini van de aarde, en helpt zo bij aardehealing en het ordenen van chaos.Draken steen activeert je hartchakra en helpt een gewond hart te helen. Hij ondersteunt het opnieuw verbinden tussen de geest, het hart en de ziel waardoor je weer gaat leven van uit je totale wezen. Het is een zeer krachtige steen voor iedereen die echt aan zichzelf wil werken, omdat deze je hart doordringt met liefde, moed en kracht. Drakensteen versterkt de vruchtbaarheid en brengt meridianen weer in lijn. Hij helpt bij vorig leven healing als oud misbruik seksuele reacties blokkeert. Als je hem op de chakra’s van de knieën legt, helpt hij je om meer gecentreerd en geaard te zijn. De steen is ondersteunend bij onvruchtbaarheid en aandoeningen als gevolg van een geblokkeerde basis- of heiligbeenchakra. Het Cinnabar in de steen is een talisman van de alchemische transformatie van het lagere tot het hogere zelf, de volledige manifestatie van onze spirituele blauwdruk, de vervulling van het Goddelijke Patroon dat we in ons meedragen. Tevens helpt deze de emotionele blauwdruk te reinigen. Deze steen is de steen van het archetype van de Magiër en dus een steen van creatie. De magiër fungeert als bewust verbindingskanaal tussen de spirituele en materiële wereld. Het Epidoot zuivert het emotionele lichaam, verlicht zelfmedelijden, onrust en helpt bij verdriet. Het is een steen van overvloed die je helpt je dromen uit te laten komen. Ondersteunt het immuunsysteem, het bloed, lever, galblaas, bijnieren, geeft kracht en flexibiliteit aan het fysieke lichaam.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten