Biotiet

Biotiet

Het is een beschermende steen tegen invloeden van buitenaf en die je helpt je lichaam en je aura te ontgiften en negatieve energie hieruit te verwijderen. Het hele systeem wordt weer uitgelijnd waardoor energie vrijelijk door zowel het fysieke als de subtiele lichamen kan stromen.
Zorgt ervoor dat we objectief naar ons leven kunnen kijken, onszelf te ontplooien en beslissingen te nemen. Doordat de steen rationele en analytische denkprocessen versterkt helpt het alles wat niet relevant is terzijde te schuiven en je alleen te concentreren op wat belangrijk is. Biotiet beschermd je spiritueel maar geeft je leven ook richting, tevens verankerd hij je lichtlichaam in de fysieke dimensie. Biotiet revitaliseert en geeft balans aan het lichaam en is goed voor de voortplantingsorganen, vergemakkelijkt de bevalling, activeert weeë, ontspant de bekkenbodem en baarmoedermond.
Biotiet geeft verlichting bij verzuring, reuma, jicht, verstopping, ischias en nierklachten. Ook helpt hij je te herstellen van trauma’s en wanordelijke celpatronen,, helend voor de ogen en gezwellen en reguleert de gal.

 
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Biotiet

Biotiet is een beschermende steen tegen invloeden van buitenaf en die je helpt je lichaam en je aura te ontgiften en negatieve energie...

1,75*