Seleniet
Angelhearts seleniet hart
0 Reviews | Review toevoegen
Angelhearts seleniet hart engelensteen emotionele lichaam stagnaties te overwinnen veilige zone gidsen spirituele ascensie openstellen

Artikelnummer

4-5-15-H-1

Gewicht   

0,007 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 4,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 17

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Angelhearts Seleniet hart

Angelhearts seleniet is de steen bij uitstek om contact te maken met de Engelen en hun energie. Vandaar onze angelhearts, speciaal voor u geslepen in hartvorm.
Angelhearts seleniet heeft een zeer fijne vibratie, opent het kruin en hogere chakra en hoeft nooit gereinigt te worden. Door de combinatie van de fijne hartvorm en de hemelse Seleniet zult u meer kunnen onstspannen tijdens meditaties en gemakkelijker contact kunnen maken met Engelen. Maar ook kunt de harten gebruiken als heerlijke massage stenen. (Van water worden ze alleen dof) Feel the power of heaven!
Heeft een zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd  en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Het is een kalme steen die diepe rust geeft, dus goed bij meditatie. Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Maar om je huis kun je er ook een energieraster mee vormen, het geeft dan niet dat de steen door de regen dof wordt. Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed. De staven zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Als je een raster van zo’n 6 of meer stenen om iemand heen legt kun je een ervaring van spirituele ascensie krijgen. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Deze steen hoef je nooit te reinigen, van water wordt hij ook dof. Seleniet ontlaadt en laadt andere kristallen op door deze op de steen te leggen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.