vulkaan jaspis doorboord inclusief koord
vulkaan jaspis doorboord inclusief koord
0 Reviews | Review toevoegen
Vulkaan Jaspis uit India zet veel in je lichaam in beweging. Hij helpt je te ontladen, net als een vulkaan dit doet voor moeder aarde. Alles wat je onderdrukt hebt, zowel emoties als blokkades, helpt

Artikelnummer

2-8-22-d-7

Gewicht   

0,016 KG

€ 5,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vulkaan Jaspis

Vulkaan Jaspis uit India zet veel in je lichaam in beweging. Hij helpt je te ontladen, net als een vulkaan dit doet voor moeder aarde. Alles wat je onderdrukt hebt, zowel emoties als blokkades, helpt deze aardende steen ontladen.
Vulkaan Jaspis ondersteunt transformatieprocessen, laat alles soepeler stromen, terwijl je ook geaard blijft. Vulkaan Jaspis helpt je om onder druk veerkrachtiger te zijn. Deze steen helpt ‘zweverige’ mensen aarden en verankert het fysieke lichaam in de aarde en de ziel in het fysieke lichaam. Het is een fijne, behulpzame steen in deze tijd waarin veel mensen in verwarring zijn. Heen en weer geslingerd worden, dan in angst, daarna weer in vertrouwen, van hoop naar vrees. Hij schudt alles in je los, brengt veel beweging, vooral dingen die vast zitten en niet los willen komen. Dingen die door mogen gaan stromen, maar niet willen doorstromen, tegenstijdige prikkels en informatie. Alles mag loskomen. Na deze opschoning zal er rust ontstaan, waarna net als na een vulkaanuitbarsting er op de vruchtbare lava weer nieuw leven zal ontstaan, van alles tot bloei zal komen. Vulkaan Jaspis brengt je in een andere laag, een verschuiving van 3 D naar een hogere dimensie. Als de druk eraf is, krijgen we weer lucht, zullen we gaan resoneren met de hogere trilling. Kunnen we veel meer ‘zijn’ en gaan leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Voor onszelf en voor alles en iedereen om ons heen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.