roze tourmalijn in kwarts
roze tourmalijn in kwarts
Reviews | Review toevoegen

roze-tourmalijn-in-kwarts vrede en ontspanning, verbindt u met wijsheid en mededogen en stimuleert ontvankelijkheid voor genezende energieën. voor hart, longen en huid en brengt balans

Artikelnummer

3-5-5-kn5 

€ 1,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Rubeliet (roze toermalijn)

Bezit een grote liefdeskracht die bijzonder diepgaand kan helen.
Hij heelt niet alleen oude pijnen (ook uit vorige levens) en verdriet, maar aardt deze ook, zodat je het een plek kunt geven en de inzichten kunt benutten in je dagelijkse leven en groei. Roze toermalijn helpt je dichter bij je eigen hart te blijven. Het laat je inzien om van jezelf te houden en jezelf alle ruimte tot groei te geven. Het is ook een afrodisiacum dat liefde in de materiële en spirituele wereld aantrekt. Het biedt de zekerheid dat het veilig is lief te hebben, inspireert tot vertrouwen in liefde en bevestigt dat je eerst van uzelf moet houden voordat u kunt verwachten dat anderen van je houden. Roze toermalijn bevordert vrede en ontspanning, verbindt u met wijsheid en mededogen en stimuleert ontvankelijkheid voor genezende energieën. Dit kristal is goed voor hart, longen en huid en brengt balans in een gebrekkig functionerend endocrien stelsel.

 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews