katteoog armband ronde kraal 8mm man
katteoog armband ronde kraal 8mm
0 Review | Review toevoegen
Tijgeroog genezen van geestesziekten en persoonlijkheidsstoornissen. Het helpt bij zelfrespect, en geblokkeerde creativiteit. Goed voor de ogen, de keel en de geslachtsorganen.

Artikelnummer

B-14-k-man

Gewicht   

0,021 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 10,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Rode tijgeroog

Rode Tijgeroog katteoog is een stimuleende steen die lethargie overwint en motivatie opwekt. Bij genezing laat hij een trage stofwisseling sneller verlopen en verhoogt hij de drang naar seks

Tijgeroog

Combineert de aarde-energie met de energieën van de zon om een hoge vibrerende staat te wekken die toch geaard is en de spirituele energieën naar de aarde trekt. Het versterkt paranormale gaven en schept evenwicht in de lagere chakra’s. Tijgeroog is een beschermende steen en helpt u om doelen te bereiken. Ook goed voor mensen die zich wereldvreemd voelen. De steen is nuttig om zowel uw behoeften als die van anderen te onderkennen. Het laat u zien wat u echt nodig heeft. Geestelijk integreert tijgeroog de hersenhelften en verbetert het praktische waarneming. De steen is zeer nuttig bij het genezen van geestesziekten en persoonlijkheidsstoornissen. Het helpt bij zelfrespect en geblokkeerde creativiteit. Goed voor de ogen, de keel en de geslachtsorganen. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.