Woestijn Chalcedoon uit Marokko
Woestijn Chalcedoon uit Marokko
0 Reviews | Review toevoegen

Woestijn-Chalcedoon-uit-Marokko:reinigend voor het lichaam, helpt ontstekingen te remmen bloeddruk te verlagen. Het versterkt je immuunsysteem. ogen, longen, schouders, lymfestelsel, schildklier, gal

Artikelnummer

3-4-1 kn3 

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 1,75 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Woestijn Chalcedoon uit Marokko

Chalcedoon is een vorm van kwarts net als Agaat, deze variëteit is pas gevonden in Ait Ourir, de Sahara van Marokko. Het zijn prachtige volledig natuurlijke Chalcedonen met een unieke vorm die lijkt op bubbels. Woestijn Chalcedoon uit Marokko zijn lieve stenen in de kleuren beige, bruin, grijs en hebben een troostende, kalmerende energie die beschermt tegen angsten. Ze schonen en versterken je aura. Chalcedoon brengt lichaam, geest en je emoties in harmonie. Het is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Hij absorbeert negativiteit, moedigt broederschap en goede wil aan en stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goede steen voor mensen die zich onbegrepen voelen. Als je niet zo lekker in je vel zit en deze lieve steen vastpakt voel je weer vreugde. Hij zorgt voor harmonie tussen lichaam, geest en ziel en geeft zelfinzicht en zelfvertrouwen. Hij helpt je om veranderingen te accepteren en het leven te omarmen. Hij vermindert stress, absorbeert negatieve gedachten en zelftwijfel en verbeterd de concentratie. Chalcedoon helpt te communiceren, je te kunnen uiten, maar ondersteunt ook diplomatie en het taalvermogen en het vermogen om te luisteren. De steen houdt je zowel geestelijk als lichamelijk jong. Fysiek is de steen reinigend voor het lichaam, helpt ontstekingen te remmen en de bloeddruk te verlagen. Het versterkt je immuunsysteem. Goed voor de ogen, longen, schouders, lymfestelsel, schildklier, galblaas, eczeem en ondersteunend bij diabetes en dementie. Na een bevalling helpt het moedergevoel te versterken en stimuleert het de melkproductie bij borstvoeding.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten