Witte-sunflower-opaal

Hanger

Witte Sunflower Opaal

Witte Sunflower Opaal is een prachtige witte Opaal uit Brazilië. Dit is een delicate steen met een fijne vibratie die het kosmisch bewustzijn en je emotionele gevoeligheid versterkt en voor geestelijke en mystieke visioenen zorgt. Ook helpt hij je om je spirituele Gidsen beter te voelen. Opaal is een beschermende steen en kan gebruikt worden als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft.
Is een emotionele versterker en vergroot energiepatronen in het emotionele lichaam uit, het kan zowel positieve als negatieve emoties versterken, maar in beide gevallen brengt ons dat iets, bij de positieve emotie hebben we direct profijt en bij de negatieve emoties of patronen maakt hij je hiervan bewust zodat je aan deze kunt gaan werken. Het is een warme, vriendelijke leraar die soms wat streng kan zijn, maar je altijd vol liefde verder helpt. Witte Sunflower Opaal werkt binnen je aura als een prisma en verstrooit licht in zijn regenboogfrequenties waardoor je aura gevuld raakt met licht van het volledige spectrum en daardoor intens gevoed wordt. Al dit licht zal de donkere plekjes uitlichten waarna het belangrijk is om bereid te zijn hieraan te werken zodat je hele gevuld kan worden met het hoogste Goddelijke Licht. Witte Sunflower Opaal is dus een echte Ascensie steen, die je helpt op je pad naar verlichting. Lichamelijk is de steen heel goed voor de huid, het haar en versterkt je vingernagels. Ook zeer behulpzaam bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en rosacea.

 
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Witte sunflower opaal

Witte Sun flower Opaal echte Ascensie steen, die je helpt op je pad naar verlichting. Lichamelijk heel goed voor de huid, het haar en...

4,30*