Window kristal
Window kristal
0 Reviews | Review toevoegen

Window kristal.Ze helpen de psychische blokkades op te lossen waarna het lichaam weer in balans kan komen. is dus een prachtig hulpmiddel die ons helpt om verder te groeien, ons te bevrijden, te helen

Artikelnummer

3-3-13-kn6 

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 5,30 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Window kristal
Window kristal wordt ook wel Tijdslijn kristal genoemd. Je kunt er namelijk mee naar het verleden of de toekomst reizen. Het zijn echte leraren die vaak pas op je pad komen als je eraan toe bent om de werkelijkheid onder ogen te zien, en je ware zelf wilt leren kennen.
Window kristallen helpen ons spiritueel te groeien en dit zonder onzekerheid of oordeel, we hoeven namelijk niet perfect te zijn. Je herkent een Window kristal aan een extra facet in de vorm van een ruit. Deze kan links of rechts van de hoofdtafel, ofwel het grootste vlak zitten. Zit de ‘window’ aan de rechterkant dan heeft het een tijdslijn naar de toekomst, zit hij aan de linkerkant dan heeft het een tijdslijn naar het verleden. Window kristallen stralen licht in hun omgeving uit. Ze stralen ook licht uit naar situaties of processen die met ‘donker’ omgeven zijn. Dit kristal maakt vrij. Als je gevangen zit in bepaalde patronen of denkbeelden helpt een Window kristal je het grote geheel zien. Hij kan je met een linkse Window naar binnen, naar je ziel of je verleden laten kijken en met een rechtste Window naar de toekomst. Window kristallen zijn portalen die de wereld waarin we leven, onze realiteit verbinden met de wereld daarbuiten. Dus als je zit te dromen of fantaseren over iets in de toekomst dan versterkt een rechter Window dit. Een rechter Window helpt je ook helder en in de toekomst te zien en kan healers helpen of een aura te lezen en oorzaken achter lichamelijk ongemak te vinden. Je kunt dit kristal gebruiken tijdens een meditatie, maar je kunt hem ook in je zak bij je dragen als steun bij de dromen die je hebt, om deze in de stof te verwezenlijken. Met een linker Window kun je gemakkelijker contact krijgen met je ziel, met wat er in jou leeft, jouw binnenwereld, maar ook met problemen die uit het verleden voortkomen. Deze kristallen ondersteunen ons bij het helen van ziekten, want ze harmoniseren de hoge energieën in onze aura en lichtlichamen. Ze helpen de psychische blokkades op te lossen waarna het lichaam weer in balans kan komen. Een Window kristal is dus een prachtig hulpmiddel die ons helpt om verder te groeien, ons te bevrijden, te helen en om in onze kracht vrij op deze aarde te leven.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten