Steatiet (zeepsteen speksteen )
Steatiet (zeepsteen speksteen )
0 Review | Review toevoegen
Steatiet vol zelfvertrouwen door het leven te gaan, wat de richting ook zal zijn en wat er ook op je pad zal komen. ondersteunt het skelet, de pezen en de organen van het lichaam.

Artikelnummer

3-1-16 -kn-4

Gewicht   

0,008 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 3,25 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Steatiet (zeepsteen speksteen )

Als je met deze steen mediteert kom je in contact met het mythische verleden van de vindplaats van de steen. Ook de kennis van de oorspronkelijke bewoners van de locatie zal tot je komen. Deze stenen komen uit Australië en brengen je dus in contact met de energie van de Aboriginals.
De steen helpt deze energie te aarden en zijn een leidraad voor de hogere kennis die je zoekt. Heel krachtig in de west hoek van een medicijnwiel of op een altaar. Steatiet of speksteen moedigt zelfbeschouwing aan en leert je dat alle kennis die je zoekt al in jezelf aanwezig is, dat jij alles weet wat je nodig hebt. Ook helpt deze steen herinneringen aan rassen discriminatie te verwerken, omdat het vergeving schenkt en laat zien hoe je verder kunt. Deze kalmerende, aardende steen geeft kracht aan zowel het fysieke lichaam als aan de subtiele lichamen, vooral tijdens processen of uitdagingen. Deze steen helpt je om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan, wat de richting ook zal zijn en wat er ook op je pad zal komen. Zeepsteen ondersteunt het skelet, de pezen en de organen van het lichaam. Ook goed bij verteringsproblemen door spanning

 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.