Shattukiet-met-veel-Azuriet
Shattukiet met veel Azuriet
Shattukiet is een zeer spitituele steen die vibraties verhoogt. Het stimuleert het derde oog en het keelchakra, brengt ze in harmonie en op één lijn.
Shattukiet is een zeer spirituele steen die vibraties verhoogt. Het stimuleert het derde oog en het keelchakra, brengt ze in harmonie en op één lijn .paranormale vermogens door ervaringen uit vorige levens zijn geblokkeerd. Het doorbreekt hypnotische bevelen en verordeningen tegen paranormale visioene
n. Goed tegen vloeken en bezweringen uit vorige levens. Helpt bij channelen omdat het grote bescherming geeft en contact met de zuiverste bron legt. Gebruik Shattukiet om paranormale vermogens zoals automatisch schrijven en telepathie te ontwikkelen en heldere communicatie met buitenaardse wezens te vergemakkelijken. Als elixer goed voor de weerstand.
Azuriet Geliefd in het oude Egypte, opent het derde oog en het kruinchakra en reinigt deze. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en vergroot metafysische krachten, dus heel goed voor helderzienden, mediums, channelers of anderen, vooral op het derde oog geplaatst.
Azuriet verhoogt het bewustzijn tot het hoogste niveau en bevordert een meditatie channel-toestand, brengt de ziel tot verlichting en is een krachtige healer en energie geleider. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten en reinigt het emotionele lichaam en zorgt voor innerlijke vrede. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden., is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen die een zuivere belichaming is van de blauwe straal kan het kaartenhuis van het ego laten omvallen en de waarheid onthullen achter de illusie die je ego je zo graag voorhoudt. Hij helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat het je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of voor entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten. Het verzacht migraine, vermindert oorsuizingen en behulpzaam bij duizeligheid. Ook voor hen die uit angst onwaarheden vertellen.