Robijn-in-fuchsiet
Robijn-in-fuchsiet
Reviews | Review toevoegen

Robijn-in-fucsiet Robijn geeft kracht en energie om te leven en schept evenwicht en geeft passie. Krachtige beschermer van het hartchakra, bevordert positieve dromen en stimuleert de pijnappelklier.

Artikelnummer

2-5-22-kn5 

€ 3,40
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Robijn-in-fuchsiet

 
Robijn geeft kracht en energie om te leven en schept evenwicht en geeft passie.
Krachtige beschermer van het hartchakra, bevordert positieve dromen en stimuleert de pijnappelklier. Deze steen van overvloed helpt u om rijkdom en hartstocht in stand te houden. Hij maakt een einde aan woede of negatieve energie en verscherpt het bewustzijn en zorgt voor een goede concentratie. Fuchsiet geeft toegang tot oude kennis en leidt gezondheidskwesties in goede banen. Fuchsiet geeft inzicht in uw ineractie met andere mensen en gaat martelaarschap tegen. Leert dienstbaar te zijn, zonder machtsstrijd of slachtofferrol. Hij overwint wederzijdse afhankelijkheid en geeft veerkracht na een trauma. Hij vermeerdert de energie van andere kristallen, heft blokkades op en is goed bij RSI, spieren en skelet.
 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews