Pyroxmangiet oostenrijk
Pyroxmangiet oostenrijk
0 Reviews | Review toevoegen

hartziekten of problemen met de bloedsomloop die een psychosomatische oorzaak hebben. helpt ons om ons hart opnieuw te openen na een geestelijk of lichamelijk trauma. Ook trauma’s uit vorige leven

Artikelnummer

4-3-33-kn8 

Gewicht   

0,020 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 6,05 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Pyroxmangiet Oostenrijk
Pyroxmangiet is een zeldzame, hoge temperatuur polymorf van Rhodoniet, energetisch is het de meest intense energie vibratie versie van Rhodoniet met een extreem hoge concentratie Mangaan.  Samen met Rhodoniet, Rhodochrosiet of Tugtupiet kun je de hogere hart- en hartzaadchakra’s openen waardoor goddelijke liefde in het lichtlichaam kan stromen. Als de steen op het hart wordt gelegd, reiken deze hartchakra’s door de verfijnde lichamen en kun je vanuit je etherische hartkamer gaan leven. Als je vanuit een plek vol liefde leeft, ben je vanzelf in balans en in harmonie met je ziel en levensdoel. Buiten het hartchakra werkt de steen ook op de lagere chakras en ondanks de roze/rode kleur ook krachtig op de zonnevlecht, het kalmeert je zenuwstelsel en geeft zelfvertrouwen en haalt spanningen van de maag. Pyroxmangiet verbindt en opent deze samen met het harchakra. Dit prachtige mineraal beroert en activeert onze lagere energiecentra en verschuift ons als we vast zitten of aarzelen om problemen onder ogen te zien. De steen kalmeert en helpt ons om ons hart opnieuw te openen na een geestelijk of lichamelijk trauma. Ook trauma’s uit vorige levens of de kindertijd. Het biedt een energie van liefde, koestering, zelfzorg en vergeving. Ook werkt Pyroxmangiet op het fysieke hart. Kan ondersteunend werken bij hartziekten of problemen met de bloedsomloop die een psychosomatische oorzaak hebben. Je kunt de steen ook gebruiken als vruchtbaarheidssteen. Kortom, Pyroxmangite heeft een hoge, vrij intense trilling. Het helpt ons om onszelf te helen op emotionele en fysieke niveaus. Als een van onze huidige problemen zich in de gebieden Sacral, Solar Plexus of Heart Chakra bevindt, dan is dit een kristal dat zal helpen om die energie vrij te geven, zodat het zich niet manifesteert in een fysieke ziekte. Als het zich al heeft gemanifesteerd in fysieke ziekte, dan is dit een kristal dat ons leidt naar de kern van het probleem, zodat we ons kunnen bevrijden, ons hart, onze geest en ons lichaam kunnen helen. Het heeft een enorme impact op het opruimen van emotionele pijn, angst, woede en wrok en de druk en ziekten die dit veroorzaakt voor ons fysieke lichaam.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten