Phosphosideriet
0 Reviews | Review toevoegen

Phosphosideriet verhoogt je trilling en geeft spirituele en emotionele heling. Het werkt op gebieden die als eerste heling nodig hebben. perfecte steen om in contact te komen met Gidsen en Engelen

Artikelnummer

M-22-bol-9M 

Gewicht   

0,103 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 20,65 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Phosphosideriet  diameter ca. 4.5  cm

Deze bijzondere steen verhoogt je trilling en geeft spirituele en emotionele heling. Het werkt op gebieden die als eerste heling nodig hebben. Ook is het een perfecte steen om in contact te komen met Gidsen en Engelen en helpt het paranormale gaven ontwikkelen.
Phosphosideriet is verbonden met de Violette Vlam van transformatie. Op het kruinchakra opent het de hogere chakra’s en brengt het diepe spirituele heling. Je kunt dan makkelijker boodschappen uit de hogere werelden ontvangen. Deze steen is ook verbonden met het hartchakra. De liefdevolle energie kalmeert en is goed bij stress en slapeloosheid. Op de zonnevlecht transformeert het spanning en is het weldadig voor de organen daar. Je kunt dan ook de verbinding met je 3e oog en het somachakra(haarlijn) voelen. De gouden energie die je in je hoofd kunt voelen kan verklaart worden door het cacoxeniet dat zich vaak in deze steen bevindt. Als je duizelig wordt van deze steen, gebruik hem dan samen met een aardende steen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten