Owyhee Blauwe Opaal
Owyhee Blauwe Opaal
0 Review | Review toevoegen
Owyhee Blauwe Opaal Is een zeldzame hemelsblauwe opaal uit Oregon, heeft een hoge vibratie en verbindt je met de hoogste Engelenleiding en je eigen Gidsen. Deze droomsteen opent metafysische vermogens

Artikelnummer

4-5-34-k-2

Gewicht   

0,007 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 9,65 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Owyhee Blauwe Opaal
Owyhee Blauwe Opaal is een zeldzame hemelsblauwe opaal uit Oregon, heeft een hoge vibratie en verbindt je met de hoogste Engelenleiding en je eigen Gidsen. Deze droomsteen opent metafysische vermogens en versterkt de intuïtie.
Owyhee Blauwe Opaal is lange tijd gebruikt voor sjamanistische reizen en multidimensionale verkenning, want hij biedt bescherming tijdens de reis en maakt je ontvankelijker voor wat je vindt. Deze opaal verbindt de keelchakra met het 3e-oogchakra en helpt bij de communicatie van hogere wezens. De steen verdrijft verlegenheid en bezorgdheid en helpt je zelfverzekerder en besluitvaardiger te zijn en om je doelen te bereiken. Hij activeert je eigen kracht zonder dat je hoogdravend of arrogant wordt. Als je last hebt van mentale verwarring, leg deze opaal dan tussen je 3e oogchakra en je somachakra(haarlijn) achter op de schedel. Owyhee Blauwe Opaal ruimt negatieve mentale patronen en verwachtingen op en schenkt helderheid. Op fysiek niveau ondersteunt Owyhee Blauwe Opaal de stembanden en is dus goed voor zangers en sprekers. Ook helpt hij je om de juiste woorden voor een bepaalde situatie te vinden. Ook ondersteunend bij bacteriële of virale infecties, bij Parkinson, goed voor de ogen en kan de bloedsuikerspiegel helpen reguleren.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.