oceaandrum 16 inch oceaandrum 18 inch
oceaandrum 16 inch oceaandrum 18 inch
Ocean Drum-16-inch
0 Review | Review toevoegen
Oceandrums Klankmeditaties zee nabootsen. Een geleidde meditatie kan je mee op reis nemen Klank muziek geluksgevoel krijgen,rustgevend effect op kinderen.

Artikelnummer

4-5-1-16inch

Gewicht   

0,000 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 46,15 *
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 9
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ocean drum16  inch =  ongeveer 40.5 cm doorsnede 
Oceandrums worden veel gebruikt bij Klankmeditaties. Oceandrums worden van alle instrumenten vaak het meest gewaardeerd door de toeschouwers. Met een Ocean drum kan je het geluid van de zee nabootsen. Een kleine Ocean drum geeft het effect alsof je lekker op het strand ligt, en hoe groter de Ocean drum hoe meer geluid deze geeft. Een grote Ocean drum geeft het effect alsof je met een bootje midden op zee licht. Een geleidde meditatie kan je mee op reis nemen, zodat je op een ver strand loopt, terwijl je in werkelijkheid op een meditatiematje op de grond ligt. Dit zelfde gebeurd als we geluiden gebruiken tijdens een meditatie. Met een Ocean drum kunnen we werkelijk het geluksgevoel krijgen alsof we op het strand liggen of dat we met een boot op zee zitten of dat we aan het zwemmen zijn. Ze hebben net ook een rustgevend effect op kinderen.

Wij verkopen Ocean drums die in serie geproduceerd zijn, maar WEL zijn ze handgemaakt en afkomstig uit Pakistan. Ze bestaan uit een houten frame, waarover twee huiden zijn gespannen. De trommel die zo ontstaat is gevuld met kleine balletjes. En als we die balletjes over de huiden laten rollen ontstaat het ruisende geluid van de zee. Het is heel makkelijk om weinig of veel geluid met de drum te maken. Gewoon door meer of minder te bewegen met de drum.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.