Obsidiaan sneeuwvlok inclusief koord
Obsidiaan sneeuwvlok inclusief koord
0 Reviews | Review toevoegen

ogen, slechtziendheid en staarverschijnselen. Dep geïrriteerde of tranende ogen met een elixer Ook bij allergieën, hooikoorts, benauwdheid ontkrampt de maag en darmen, helpt minder te piekeren hoof

Artikelnummer

3-8-38-g2 

Gewicht   

0,018 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 7,75 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Obsidiaan Sneeuwvlok

Dit is een hele goede steen voor bange, ongeduldige, nerveuze en introverte mensen (ook kinderen) of mensen die hele hoge eisen aan zichzelf stellen. Hij geeft realiteitszin: ik ben ik en ik ben er blij mee. Hij versterkt creativiteit en doorzettingsvermogen, alles weer durven en haalt alles wat in je zit naar boven. Hij is daarom heel goed voor alle mensen om tot zichzelf te komen en voor hen die door willen groeien. Op allerlei fronten een steen voor vernieuwing. Hij doorbreekt ook oude gewoonten en angsten, waardoor je bepaalde situaties of personen gemakkelijker los kunt laten. Hij laat je nl. zien wat echt en wat niet echt is. Dit is een echte ondersteunende steen, die helpt bij het afvallen, het stoppen met roken en het doorbreken van verslavingen. Weg met het verleden, op naar de toekomst. Gelijktijdig zorgt hij ervoor dat je geaard blijft. De steen staat voor verjonging van binnen en van buiten. Als meditatiesteen kan hij confronterend zijn, maar het is wel de waarheid die hij je laat zien. Hij voelt als een nieuwe frisse wind die door je systeem waait. Hij is uitstekend voor de ogen, slechtziendheid en staarverschijnselen. Dep geïrriteerde of tranende ogen met een elixer ervan. Ook bij allergieën, hooikoorts, benauwdheid en doorstroming van het lichaam kan de sneeuwvlokobsidiaan ingezet worden. Hij ontkrampt de maag en darmen, helpt minder te piekeren en is goed bij hoofdpijn. De sneeuwvlokobsidiaan stimuleert het lichaam en geest om te vechten bij ernstige ziekten.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten