Mahonie obsidiaan
Obsidiaan-Mahonie
Reviews | Review toevoegen

Obsidiaan-Mahonie:uitgebreide informatie werking en betekenis van stenen hangers en sieraden.

Artikelnummer

2-2-15-P9 

€ 2,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Obsidiaan Mahoni

Als er één steen is die oude herinneringen en kennis naar boven kan halen en de paranormale vermogens in de mens kan versterken, dan is het de obsidiaan
Obsidiaan  kan daardoor uitstekend bij een regressie toegepast worden. Deze mahonie obsidiaan heeft een vriendelijker, zachtere energie dan de zwarte obsidiaan, dus voor sommige mensen meer geschikt.
Mahonie obsidiaan is een uitstekende steen bij zenuwachtige mensen, of bij mensen die zich onbegrepen voelen. Hij resoneert met de aarde, zorgt voor een goede aarding, beschermt, geeft kracht in tijden van nood, heft energieblokkades op en stimuleert groei op alle niveaus.
Mahonie obsidiaan verstevigt een zwakke aura en herstelt de juiste rotatie van een verkeerd draaiend heiligbeen- en zonnevlechtchakra. Op het lichaam gedragen verlicht hij pijn en verbetert hij de bloedsomloop.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews