Navajo jaspis
Navajo jaspis
0 Review | Review toevoegen
De steen werkt beschermend bij elektrosmog, straling en ondersteunt bij langdurige ziekte, spijsverteringsproblemen en problemen met de geslachtsorganen. Hij werkt aardend, hogere chakra’s

Artikelnummer

2-3-14 H3

Gewicht   

0,007 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 12,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Navajo Jaspis

Navajo Jaspis wordt gevonden in Nationaal Park Canyon de Chelly in Arizona. In dit park staat een rots van ongeveer 250 meter hoog, Spider Rock genoemd. Geologen zeggen dat de rots 230 miljoen jaar geleden ontstaan is. In dit gebied woonden eeuwenlang Navajo Indianen. Ze bouwden hoog in de rotsen grotten in de Canyon waar ze veilig waren voor vijanden en plotseling hoogwater na zware regenval. Spider Rock is een heilige plaats voor de Navajo’s. Deze voedende steen geeft steun in tijden van stress en zorgt voor een gevoel van veiligheid.
Navajo Jaspis helpt angsten te overwinnen en zorgt voor ontspanning. Hij bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Navajo Jaspis biedt bescherming, verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Hij brengt je in balans en maakt je vastberaden, tevens geeft hij moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. Deze Jaspis heeft een wat hogere vibratie door de violette kleur die in de steen voorkomt. Hierdoor is de steen verbonden met de Violette Vlam of Straal die verbonden is met de energie van Meester Saint Germain en die voor transformatie staat. De steen werkt beschermend bij elektrosmog, straling en ondersteunt bij langdurige ziekte, spijsverteringsproblemen en problemen met de geslachtsorganen. Hij werkt aardend, maar is ook met de hogere chakra’s verbonden. Dit kristal helpt alle aspecten van het leven te verenigen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.