Mahonie-sneeuwvlokobsidiaan
Mahonie-sneeuwvlokobsidiaan
0 Reviews | Review toevoegen

ontkrampt de maag en darmen, helpt minder te piekeren goed bij hoofdpijn. Op lichaam gedragen verlicht hij pijn verbetert de bloedsomloop.stimuleert het lichaam en geest om te vechten bij ernstige zie

Artikelnummer

1-7-6 H2 

Gewicht   

0,010 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 7,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Mahonie Sneeuwvlok Obsidiaan

Mahonie Sneeuwvlok Obsidiaan is een unieke steen waarbij beide Obsidianen samen in een steen voorkomen. Dit is een hele goede steen voor bange, ongeduldige, nerveuze en introverte mensen (ook kinderen) of mensen die hele hoge eisen aan zichzelf stellen. Mahonie Sneeuwvlok Obsidiaan is ook heel fijn voor als je je onbegrepen voelt. Hij geeft kracht in tijden van nood, verstevigt een zwakke aura en versterkt de stuit en zonnevlecht chakra. Ook geeft hij realiteitszin: ik ben ik en ik ben er blij mee. Hij versterkt creativiteit en doorzettingsvermogen, alles weer durven en haalt alles wat in je zit naar boven. Deze Obsidiaan is daarom heel goed voor alle mensen om tot zichzelf te komen en voor hen die door willen groeien. Op allerlei fronten is dit een steen voor vernieuwing. Hij doorbreekt ook oude gewoonten en angsten, waardoor je bepaalde situaties of personen gemakkelijker los kunt laten. Hij laat je nl. zien wat echt en wat niet echt is. Dit is een echte ondersteunende steen, die helpt bij het afvallen, het stoppen met roken en het doorbreken van verslavingen. Weg met het verleden, op naar de toekomst. Gelijktijdig zorgt hij ervoor dat je geaard blijft. Als er één steen is die oude herinneringen en kennis naar boven kan halen en de paranormale vermogens in de mens kan versterken, dan is het de Obsidiaan. Hij kan daardoor uitstekend bij een regressie toegepast worden. Doordat de steen ook Mahonie Obsidiaan is, heeft de steen een vriendelijker, zachtere energie, dus voor sommige mensen meer geschikt. Deze Obsidiaan staat voor verjonging vanbinnen en van buiten. Als meditatiesteen laat hij je de waarheid zien. Hij voelt als een nieuwe frisse wind die door je systeem waait. Hij is uitstekend voor de ogen, slechtziendheid en staarverschijnselen. Dep geïrriteerde of tranende ogen met een elixer ervan. Ook bij allergieën, hooikoorts, benauwdheid en doorstroming van het lichaam kan de Mahonie-sneeuwvlokobsidiaan ingezet worden. Hij ontkrampt de maag en darmen, helpt minder te piekeren en is goed bij hoofdpijn. Op het lichaam gedragen verlicht hij pijn en verbetert hij de bloedsomloop. Deze Obsidiaan stimuleert het lichaam en geest om te vechten bij ernstige ziekten.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten