Lithium-kaarskristal-of-celestial-kwarts

Lithium Kaarskwarts of Celestial Kwarts

 

Lithium Kaarskwarts uit Madagaskar haalt je beschermengel dichterbij. Als steen van spirituele alchemie trekt een grote kaarskwarts overvloed aan en straalt liefde naar mensen uit. Lithium Kaarskwarts herstelt vertrouwen en onschuld, brengt genezing naar een gekwetst innerlijk kind en verbindt je met de kern van goddelijke liefde.

Door het lithium is het ook een uitstekend balancerend kristal dat je in volmaakt evenwicht brengt en een natuurlijk antidepressivum is. Lithium Kaarskwarts of Celestial Kwarts gaat terug naar vorige levens om de wortels van emotionele aandoeningen die door het huidige leven dringen los te maken. Zijn krachtige healende energieën brengen de reden van een depressie naar de oppervlakte. Lithium Kaarskwarts herstelt vertrouwen en onschuld. Brengt genezing naar een gekwetst innerlijk kind en verbindt je met de kern van goddelijke liefde. Bevrijdt gehechtheid aan het karmische niveau van het bestaan. Hij leidt tot bewustzijn van de genade, die de ziel bevrijdt en haar Alles Wat Is laat ervaren. Fysiek geeft hij je een goed gevoel over je lichaam.

Hij heeft toegang tot de Akasha-kronieken en wijst op het doel van de ziel in de incarnatie. Hij geeft een diepe aardehealing. Lithium Kaarskwarts brengt licht naar de planeet en naar degenen die de aarde helpen van vibratie te veranderen. Dit kristal zorgt voor soepele overgangen en is goed voor terminale patiënten. Hij geeft troost aan de stervende en de nabestaanden en geeft bewustzijn over het stervensproces. Hij reguleert insuline en helpt tegen hoofdpijn door een geblokkeerd derde oog.Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Lithium kaarskristal of celestial kwarts

voor soepele overgangen goed terminale patiënten. Hij geeft troost aan stervende en de nabestaanden en geeft bewustzijn over het...

31,55*

visibility
shopping_cart

Lithium kaarskristal of celestial kwarts

voor soepele overgangen goed terminale patiënten. Hij geeft troost aan stervende en de nabestaanden en geeft bewustzijn over het...

36,55*