Lepidocrociet-Kwarts

Lepidocrociet Kwarts

Lepidocrociet kwarts is een echte krachtsteen die je voorbij tijd en ruimte voert om te communiceren met het Engelenrijk.

Lepidocrociet kwarts stemt de persoonlijke visie af op het hoogste, waardoor dromen en potentieel zich manifesteren, ook brengt hij je weer in contact met je innerlijke kind. Het is een steen van energetische afstemming, die alle aspecten van het astrale, subtiele en etherische lichaam en het chakrastelsel van het lichaam in harmonie brengt. Het is een krachtig, natuurlijk schild van geestelijke bescherming die je omgeeft en negatieve energieën buitensluit. Dit kristal beschermt ook het fluïdekoord tijdens astrale reizen en zorgt voor een probleemloze terugkeer. De verkregen inzichten worden bewust in het lichaam gebracht. Bewust gebruikt biedt het kristal inzicht in de toekomst omtrent gevolgen van huidige handelingen. Het brengt je ook in contact met je hoogste zijnsniveaus en bij je goddelijke liefde, waar je je ware zelf ontmoet.

Lepidocrociet opent het hartchakra, omdat het de vibratie van liefde bevat, ook helpt de steen liefdespartners op een dieper niveau met elkaar te communiceren. Het kan helpen bij heling van oude wonden, het verwerken van verdriet en verlichten van depressie, tevens helpt het valse zelfbeelden en misvattingen op te lossen en te vervangen deze door de waarheid. Het kan je helpen los te komen uit toestanden die gepaard gaan met diepe emoties die je verhinderen om voorwaarts te gaan. Als je constant in actie en druk bezig bent, helpt de steen je om tot rust te komen en van het Nu te genieten. Lepidocrocietkwarts versterkt energiebehandelingen en helpt bij rebirthingprocessen, dit komt omdat het kristal blokkades helpt te doorbreken. Je kunt hem op alle chakra’s leggen.

Deze steen vergemakkelijkt verschillende soorten van communicatie, zowel verbaal, empathisch als telepathisch. Voor therapeuten kan de steen helpen om het niveau van vertrouwen te bereiken, waardoor een cliënt zich kan openstellen.