Lakelandiet Bytowniet met Basalt
Lakelandiet Bytowniet met Basalt
0 Review | Review toevoegen
Hij grond je in je centrum,die verbonden is met het element water. Hij helpt je om emotionele familieproblemen te doorgronden en houdt je daarbij emotioneel in balans. Healing

Artikelnummer

5-6-27- H11

Gewicht   

0,004 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 10,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Lakelandiet-Bytowniet

Lakelandiet is een prachtige combinatie van Bytowniet (geel/gouden Labradoriet)  met Basalt. Deze steen is 470 miljoen jaar geleden gevormd in het Lake District in Engeland.
Basalt is een vulkanisch gesteente die uit gesmolten magma is ontstaan en die sterk magnetisch is. Omdat de steen een metamorfose heeft ondergaan helpt het bij transformatieprocessen en bied het stevige steun bij levensproblemen. Basalt laat iemand soepel stromen terwijl diegene toch geaard blijft. Het laat ons beseffen dat we hulp krijgen om de ziel te polijsten. Basalt is een beschermende steen die in het oude Egypte door zijn sterke magnetisme geassocieerd werd met de onderwereld en het herstel van het leven. Geneeskrachtige beelden van basalt droegen hun kracht over op water dat erover werd gegoten. Dat werd dan gedronken of gebruikt om in te baden. Basalt is nuttig voor het verkennen van je innerlijk zelf, het vergemakkelijkt emotionele onthechting, schenkt geestkracht en stabiliseert emoties en stemmingswisselingen. Het helpt je om onder druk veerkrachtiger te zijn en te herstellen van levensproblemen en alles in een positiever perspectief te zien. Ook zet de steen woede om, vooral als die op een zeer diep niveau wordt vastgehouden. Deze steen laat ‘zweverige’ mensen aarden en verankert het fysieke lichaam in de aarde en de ziel in het fysieke lichaam. De steen vermindert stress en handhaaft de structuur van het lichaam, brengt die zo nodig weer in lijn en geeft spierkracht en cohesie aan de motorische functies.. Gebruik de steen overal waar spanning in het lichaam is, want het helpt je om op een diep niveau los te laten. Basalt helpt ook je energieniveau zo hoog mogelijk te brengen.
Gouden Labradoriet (Bytowniet) werkt zeer krachtig op je zonnevlechtchakra en leert je om je kracht en wil op de juiste wijst te gebruiken. Deze steen is niet alleen verbonden met de energie van de zon, maar ook met de centrale zon van ons Universum
, wat de thuisbasis, het spirituele centrum en de oorsprong van bewustzijn in de kosmos is. Als je mediteert en je verbindt met de Gouden Straal in dit kristal kun je hiermee in contact komen en ook met de Engelen die hierbij horen en de muziek der sferen die vanuit dit domein klinkt. Hij geeft vreugde en kinderlijke speelsheid. Gouden Labradoriet brengt moed, vitaliteit, uithoudingsvermogen, helder denken, innerlijke kracht, mentale activiteit, spirituele focus en doelgerichtheid. Deze steen helpt je het Goddelijke Patroon van het leven te zien, kalmeert je emoties en helpt je acties te ondernemen, vooral als je de neiging hebt om dingen uit te stellen. Goed voor hen die onzeker zijn in nieuwe situaties. Gouden labradoriet sterkt je zelfrespect maakt je talenten zichtbaar. Goed voor de nieren, de galblaas, de milt en voor de spijsvertering. Het reinigt en ontgift het lichaam. Ook behulpzaam bij bedplassen.
Deze combinatiesteen heeft een unieke energie. Het voelt alsof hij uit een ver verleden komt, hij helpt je om in contact met je voorouderlijke tijdlijn te komen en om van je afkomst te leren. Lakelandiet geeft je het gevoel verbonden te zijn met de aarde. Hij grond je in je centrum, maar het is ook een emotionele steen die verbonden is met het element water. Hij helpt je om emotionele familieproblemen te doorgronden en houdt je daarbij emotioneel in balans. Het is een steen van diepe compassie en heling.


 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.