Kiwi jaspis
Kiwi jaspis
0 Reviews | Review toevoegen
Electro smog, straling, langdurige ziekte, spijsvertering en problemen met de geslachtsorganen aardend en geeft daadkracht, goed voor het basis chakra, vreugde, hij ontgift en werkt zonnevlecht en he

Artikelnummer

2-1-8-kn10

Gewicht   

0,020 KG

Standaard levertijd

: Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag gepost

€ 5,05 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

kiwi jaspis

Kiwi Jaspis is een prachtige groene steen die verbonden is met de planeet Venus. Deze planeet werd genoemd naar de Romeinse Godin van de liefde zodat groen, naast roze ook wel eens de kleur van de liefde wordt genoemd. Deze prachtige Jaspis is verbonden met het hartchakra en de chakra’s daaronder.
is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven. Hij bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Kiwi Jaspis biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Hij brengt je in balans, geeft rust en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. Deze steen bevordert het emotionele evenwicht en laat de geest even ‘pas op de plaats’ maken, waardoor je je evenwicht moeiteloos hervindt en je jezelf accepteert zoals je bent zonder te hoeven veranderen. Kiwi Jaspis heeft een kalmerende invloed op lichaam en geest. Hij is tevens verbonden met de natuur, en natuurwezens zoals feeën en elven. Goed bij electrosmog, straling, langdurige ziekte, spijsvertering en problemen met de geslachtsorganen. Kiwi Jaspis werkt aardend en geeft daadkracht, goed voor het basis chakra, ook zorgt hij voor vreugde, hij ontgift en werkt erg goed op de zonnevlecht en het hartchakra.

 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.