Kaarskwarts met fantomen
Kaarskwarts met fantomen
0 Reviews | Review toevoegen

verjaagt neerslachtigheid en wanhoop, bevordert rust en vertrouwen en is een genezer voor het hart. Kaarskwarts geeft inzicht als je je fysieke lichaam schaadt door emotionele of mentale onrust.

Artikelnummer

4-1-18-kn9 

€ 2,70
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

kaarskwarts-met-fantomen
Kaarskwarts is naar verluidt een lichtschenker voor de aarde en zijn bewoners.
Voor vibratieverschuiving haalt kaarskwarts het doel van de ziel naar voren en richt zich op uw levenspad dankzij oude wijsheid en door u in contact te brengen met uw engelbewaarder. Programmeer kaarskwarts voor spirituele overvloed. Heeft u moeite met de fysieke incarnatie? Kaarskwarts zorgt ervoor dat u lekker in uw vel zit. Deze verzorgende steen verjaagt neerslachtigheid en wanhoop, bevordert rust en vertrouwen en is een genezer voor het hart. Kaarskwarts geeft inzicht als je je fysieke lichaam schaadt door emotionele of mentale onrust. Het herprogrammeert het cellulaire geheugen, zorgt voor helderheid en helpt bij introspectie om de waarheid te vinden. Gebruik de steen eventueel als ‘kristallen bol”voor persoonlijke verlichting. De steen is goed bij hoofdpijn en een beter zelfbeeld en reguleert de insuline productie
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.