Garniriet met maansteen Garniriet met maansteen Garniriet met maansteen Garniriet met maansteen
Garniriet met maansteen Garniriet met maansteen Garniriet met maansteen Garniriet met maansteen
Garniriet met maansteen
0 Reviews | Review toevoegen
emoties kalmeren, maakt je bewust van het onbewuste en helpt je paranormale vermogens te versterken. Goed bij emotionele instabiliteit en stress.

Artikelnummer

M-27-GR1

Gewicht   

0,875 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 64,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 12
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

afmeting ca. h12 x b9 x d6 cm

Garniriet met Maansteen

Garniriet is een nikkelerts die in deze steen uit Madagaskar samen met Maansteen voorkomt. Deze unieke steen heeft een prachtige kleur combinatie, het felle groene Garniriet samen met zachte, grijze Maansteen.
Om deze steen kun je niet heen, je oog wordt er automatisch naartoe getrokken. Als je eraan toe bent om je Goddelijke Zelf te omarmen en dit alles ook in de ander te zien, is dit je gereedschap. Garniriet met Maansteen helpt je je verlangens te realiseren. Hou met dit doel een steen vast tijdens een meditatie. Het is een krachtige vergroter van intenties die je kan helpen om te creëren vanuit de leegte, waar alles als potentie al bestaat. Deze steen laat je ook makkelijker je pad zien dat je moet lopen om je dromen uit te laten komen, of dat nu spiritueel, materieel of emotioneel is. Garniriet in Maansteen stimuleert en heelt je hartchakra, waardoor je jezelf meer lief kan hebben en deze zelfliefde gaat uitstralen naar anderen. Je gaat dan ook meer de mooie eigenschappen van jezelf en anderen waarnemen en zal dan automatisch liefdevollere mensen en situaties in je leven aantrekken. Het is een steen van intuïtie die ons herinnert dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering. Garniriet in Maansteen helpt je emoties kalmeren, maakt je bewust van het onbewuste en helpt je paranormale vermogens te versterken. Goed bij emotionele instabiliteit en stress.

 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.