Fuchsiet
Fuchsiet
0 Reviews | Review toevoegen

Veerkracht na een trauma of emotionele spanning. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. Goed bij RSI, vergroot de flexibiliteit van spieren en skelet.

Artikelnummer

3-4-26-kn5 

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 4,80
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Fuchsiet

 
Fuchsiet is een mystiek kristal met een krachtig Engelencontact. Visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. Hij laat zien welke holistische actie u moet ondernemen en leidt gezondheidskwesties in goede banen.
Fuchsiet vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale reizen. Helpt ook bij neiging tot martelaarschap. Leert je van diens te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. Het kristal overwint wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantagen en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. Goed bij RSI, vergroot de flexibiliteit van spieren en skelet.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.