Cataclasiet in kwarts
Cataclasiet in kwarts
0 Review | Review toevoegen
Behulpzaam karmische stukken te verwerken en te helen inzichten bewustzijn bio magnetische mantel onbewust

Artikelnummer

4-2-18-kn-8

Gewicht   

0,006 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 3,60 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Cataclasiet in kwarts

Cataclasiet is een zeldzame soort gesteente dat ontstaat door tektonische krachten, een tektoniet. Het ontstaat in de diepe aardkorst. Deze Cataclasiet uit Zuid Afrika is mede ontstaan na een inslag van een astroïde in een gebied waar diamant gevonden wordt, nl Roter Kamm Inpact Crater, Diamnond Area 1.
Cataclasiet is een zeldzame soort gesteente dat ontstaat door tektonische krachten, een tektoniet. Het ontstaat in de diepe aardkorst. Deze Cataclasiet uit Zuid Afrika is mede ontstaan na een inslag van een astroïde in een gebied waar diamant gevonden wordt, nl Roter Kamm Inpact Crater, Diamnond Area 1. Hierdoor bevat deze unieke eigenschappen. Deze is zowel krachtig met de aarde als met de kosmos verbonden. Hij helpt je om te communiceren met andere werelden en stimuleert je spirituele groei. Hij is zeer goed voor behoudende mensen, helpt om hun potentieel te ontdekken.
Cataclasiet is behulpzaam om karmische stukken waar je onbewust van bent te verwerken en te helen. Het kan ook gaan over karmische stukken van galactische levens op sterren of andere planeten. De steen kan belangrijke inzichten en diepe lagen van bewustzijn bereiken. De energie van Diamant zorgt ervoor dat je weer verbonden wordt met het licht in jezelf, helpt afgescheiden zijn op te heffen en helpt je om je licht op aarde uit te dragen. Cataclasiet versterkt de biomagnetische mantel om het lichaam.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.