Cacoxeniet met Goethiet
Cacoxeniet met Goethiet
0 Review | Review toevoegen
Cacoxeniet met Goethiet Deze geelbruine kristallen hebben insluitsels van Goethiet. Dit kristal verhoogt je spiritueel bewustzijn en kan het vibratieniveau van je fysieke lichaam verhogen.

Artikelnummer

4-6-12-k-4

Gewicht   

0,017 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 16,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Cacoxeniet met Goethiet
Deze geelbruine kristallen hebben insluitsels van Goethiet. Dit kristal verhoogt je spiritueel bewustzijn en kan het vibratieniveau van je fysieke lichaam verhogen.
Cacoxeniet met Goethiet bevat een vibratie die de cellen van je lichaam kan herprogrammeren, waardoor energetisch je DNA wordt geactiveerd. Cacoxeniet verruimt de chakra’s van het derde oog en de kruin. Hij helpt je om je te openen voor contacten met je hogere zelf of de geesteswereld, wanneer je behoefte hebt aan verbinding. Zo kun je jouw energiesystemen ontdoen van negatieve aanhechtingen die je beletten verder te gaan op je pad. Dit kristal wordt ook gebruikt bij meditaties of bij het terugkeren naar vorige levens. Cacoxeniet neemt je mee naar herinneringen van de ziel die geheeld of geïntegreerd willen worden, het Goethiet in de steen heeft toegang tot het genetisch geheugen, waardoor je patronen van je voorouderlijke tijdlijn kunt transformeren. Dit kristal versterkt het effect van rituelen bij volle of nieuwe maan. Deze steen geeft ook verlichting bij stress en helpt angsten te overwinnen, ook goed voor hen die het erg moeilijk vinden om in een fysiek lichaam te zitten. De steen brengt licht en hoop voor mensen die zich angstig en zwaarmoedig voelen. Hij brengt harmonie tussen de persoonlijke wil en je hogere zelf en accentueert het positieve in alles wat je doet. De steen helpt je los te komen van beperkingen en remmingen. Hij helpt je het positieve van alles in te zien en geeft je een veilig en geborgen gevoel. Als je Cacoxeniet op je derde oog en de zonnevlecht plaatst, kun je een energiestroom in gang zetten, waardoor je emotionele problemen in je leven beter kunt waarnemen en doorgronden. Daarna kun je deze gaan helen met het zachte, liefdevolle licht dat de steen uitstraalt. Het Goethiet in de steen versterkt je paranormale gaven en helpt je om in het Nu te zijn. Spiritueel resoneert het met het getal 44, het getal van metamorfose. Fysiek geeft Goethiet energie en helpt je van je reis op aarde te genieten. Ook zorgt het Goethiet in Cacoxeniet ervoor dat je gevoeliger wordt voor verfijnde energieën en het kan je helpen in contact te komen met Deva’s en af te stemmen op de energiemeridianen van de aarde.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.