Blauwe koraal
Blauwe koraal
0 Review | Review toevoegen
Zachte energie Rust keelchakra basis chakra schoon derde oog helderziend intuïtie visualisatie communiceren Liefdevolle steen keelaandoeningen

Artikelnummer

1-3-3-h9

Gewicht   

0,010 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 11,15 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Blauw Koraal

Blauw koraal heeft een bijzonder luchtige, gevoelige en zachte energie. Doordat het in water is gegroeid is het verbonden met emoties en werkt het vloeiend zodat het zich aanpast aan jouw energie. Blauw koraal brengt rust in emoties en  vrede in je hart en hij maakt je diplomatiek. Het vibreert met het Meestergetal 22.
BLauw Koraal activeert en energetiseert het keelchakra en maakt ook het basis chakra schoon. Hij helpt je beter te communiceren en leert je verbale en non-verbale communicatie te begrijpen. Deze bijzondere koraal wordt ook gebruikt om het derde oog chakra te verlichten, waardoor je vermogens zoals helderzien, intuïtie, en visualisatie zullen toenemen. Hij helpt je tevens om mystieke kwaliteiten te begrijpen en ermee te werken. Blauw koraal helpt je te communiceren met spirituele Meesters en zorgt voor een versnelling en overdracht van kennis. Blauw koraal stimuleert je bezigheden, ook helpt hij bij onderhoudt van en accuraat omgaan met materie. De energie van de steen stimuleert verkoop en zorgt er ook voor dat goederen en diensten die je nodig hebt op je pad komen. Blauw koraal heeft een gunstige invloed op de groei van het hele skelet, werkt ondersteunend bij osteoporose en gaat tandbederf tegen. Het stimuleert ook bij de opbouw van nieuw weefsel en is goed voor de bloedcellen. Ook wordt het gebruikt bij keelaandoeningen en zuivert het de slijmvliezen en bij kwalen van de ruggengraat en het zenuwstelsel, de lever, pijnappelkier en hypofyse. Het is een warme en liefdevolle zee ’steen’ die je helpt om synchroniteit en overvloed in je leven te brengen. Koraal is gevoelig voor zuren en warm water, dus altijd afdoen tijdens het douchen.

 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.