Blauwe calsiet Blauwe calsiet Blauwe calsiet Blauwe calsiet
Blauwe calsiet Blauwe calsiet Blauwe calsiet Blauwe calsiet
Blauwe calsiet
0 Review | Review toevoegen
Krachtige versterker reinigt energie versnelt groei spreken vanuit je hart groeiprocessen verlaagt bloeddruk heft angsten op negatieve emoties los

Artikelnummer

A-31-r1Ma

Gewicht   

1,557 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 49,45 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 9
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Blauwe Calsiet
afmeting ca. 15x9x8.5  cm
Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een ruimte verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. In het lichaam verwijdert het stagnerende energie. Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn.

Calciet blauw werkt sterk op je keelchakra en opent deze met liefdevolle kracht en zachtheid. Het bevordert van hieruit het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het brengt zachte healing op eventuele blokkades in het keelgebied. Hij helpt je met het uiten van gevoelens of het delen van ervaringen. Blauw calciet kalmeert en verzacht ook emoties die soms opgekropt zitten in dit keelchakra. Het heelt ook oude stukjes uit vorige levens, het kan karmische connecties bloot leggen en helen. Blauw calciet brengt ook helderheid in je gevoelens.
Blauw calciet bevordert de creativiteit en brengt een vredig gevoel in je innerlijke kind. Het kristal brengt acceptatie van je groeiprocessen, verlaagd de bloeddruk, kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.