Blauwe barnsteen
Blauwe barnsteen
0 Review | Review toevoegen
Krachtige energie energetisch lichaam emotionele mentale en fysieke lichaam zonnevlecht kinderen blaas lever galblaas nieren milt

Artikelnummer

B-78-knu 7

Gewicht   

0,005 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 5,20 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Blauwe Barnsteen

Het heeft een heel bijzondere en krachtige energie. De blauwe die wij verkopen komt van Sumatra, deze blauwe is uniek in zijn soort omdat ze een groter kleuren bereik heeft dan de gele Barnsteen, waardoor de steen met meer chakra’s resoneert. Het werkt op alle energetische lichamen, zowel het emotionele, mentale als het fysieke lichaam.
Blauwe Barnsteen werkt krachtig op de zonnevlecht, net zoals gele Barnsteen, maar ook heel krachtig op het keelchakra, door de blauwe kleur die je ziet door met een UV-lamp op de steen te schijnen, maar tevens op het kruinchakra. Blauwe Barnsteen heeft een hele liefdevolle zachte energie waardoor het ook heel geschikt is voor kinderen. Blauwe Barnsteen is bij uitstek geschikt voor wie zijn paranormale vermogens wil versterken of ontwikkelen. Blauwe Barnsteen is ook een krachtige beschermsteen. Blauwe Barnsteen bezit ook de eigenschappen van gele Barnsteen. Barnsteen is eigenlijk geen kristal maar miljoenenjaren oude gestolde en gefossiliseerde boomhars. Barnsteen is heel licht van gewicht en heeft een krachtige verbinding met de aarde, het is een aardende steen voor hogere energieën die oude wijsheid en kennis in je naar boven haalt. De steen is een krachtige genezer en reiniger. Hij absorbeert negatieve energie en transformeert deze tot iets positiefs. Hij zet het lichaam aan tot zelfgenezing. Als je het gevoel hebt vast te zitten of verkramp bent door angsten leert de steen je vanuit liefde te leven en deze ook te ontvangen. Hij helpt oude emoties los te laten. Barnsteen geeft het lichaam vitaliteit en kracht. Deze steen helpt om pijn en negativiteit te absorberen. Goed voor de keel, de maag, milt, nieren, blaas, lever, galblaas en ondersteunend bij gewrichtsproblemen.

 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.