Birds eye ryoliet
Birds eye ryoliet
0 Reviews | Review toevoegen
Ontwikkeling helingsteen beschermt nierstenen huiduitslag infecties kracht spierspanning natuurlijke weerstand chakra's schoon

Artikelnummer

5-4-15-H-6

Gewicht   

0,008 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 6,60 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Birds Eye Ryoliet

 
Birds Eye Ryoliet is een prachtige vorm van Ryoliet die een steen van verandering, variatie en ontwikkeling is. Ryoliet stimuleert het potentieel van de ziel. Hij vergemakkelijkt verandering zonder deze te forceren en helpt je om kennis op zielsniveau te verwerven.
Birds Eye Ryoliet maakt creatief en helpt je vooruit in het leven te gaan en te manifesteren wat je wilt. Ryoliet is een bescherm en helingssteen die je helpt om dingen af te maken. Hij helpt bij communicatie op alle niveaus, maar helpt je ook om beter te luisteren en de boodschap zuiver binnen te krijgen. Goed om mee te mediteren, de steen gaat voor de hoogste waarheid. Birds Eye Ryoliet brengt balans in yin en yang en helpt anderen mensen in je leven toe te staan. Hij geeft kracht aan lichaam en geest en leert je te genieten van wie je bent. Hij helpt om dingen uit het verleden te verwerken en om voorwaarts te gaan. Hij helpt je bewust in het Nu te leven. Het is een voedende steen die ondersteunt in tijden van stress en die rust en heelheid brengt. Ook is hij behulpzaam bij sjamanistische reizen en om dromen te herinneren. Hij beschermd en aardt energie in het lichaam, absorbeert negatieve energie, maakt je chakra’s schoon en lijnt ze weer uit. Ook reinigt de steen elektromagnetische vervuiling, gifstoffen en straling.
Birds Eye Ryoliet vergroot de natuurlijke weerstand van het lichaam. Hij is goed voor de aders, tegen huiduitslag, huidaandoeningen en infecties en verbetert de opname van vitamine B. Behulpzaam bij nierstenen en verhard weefsel. Als elixer geeft hij kracht en verbetert hij de spierspanning.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.